new logo left top 260x78

Be Creative box

Print
Een box speciaal voor creatieve dames! Voor elke dag van de laatste week van het jaar een leuk ”Do It Yourself” project.
Sales price 74,95 €
Sales price without tax 61,94 €
Total Tax: 13,01 €
Description

Be Creative box 

Tel af tot nieuwjaar met onze Happy New Year Countdown Box – Creatieve editiekids vakantie box

Een box speciaal voor creatieve dames! Voor elke dag van de laatste week van het jaar een leuk ”Do It Yourself” project. 

Van kerstavond tot oudjaar elke dag spanning en beleving en de vraag: wat is het volgende project? Het perfecte cadeau voor jouw favoriete DIY-er. En ja, dat mag je ook zelf zijn. Het perfecte cadeau voor moeders, voor oma’s, voor vrijwilligsters, voor mantelzorgers en dochters die écht gek zijn van knutselen. Het leukste cadeau voor onder de kerstboom, geschikt voor de leeftijd 8-99 jaar. Leuk om alleen te doen of om gezellig samen aan een project werken.

In de creatieve box kunnen bijvoorbeeld de volgende knutsels zitten: diamond painting, klei, sierranden, macrame, vilten, mozaïeken, kaarsen maken, hand-lettering, schilderen, servies beschilderen, dot painting, kleuren voor volwassen, krimpfolie en 3D kaarten maken.

Maak van elke dag een feest met de Creatieve box van ElkeDagFeest.

 

Formaat: 51 x 51 x 23 cm
Prijs:
€ 74,95 inclusief BTW en verzending!!!
€ 61,94 exclusief BTW

 

Inhoud van de creatieve editie:

In de creatieve box kunnen bijvoorbeeld de volgende knutsels zitten: diamond painting, klei, sierranden, macrame, vilten, mozaïeken, kaarsen maken, hand-lettering, schilderen, servies beschilderen, dot painting, kleuren voor volwassen, krimpfolie en 3D kaarten maken.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Terms and Conditions  -  Disclaimer  -  Privacy
Design by Vulcane © 2020 Elkedagfeest.nl