new logo left top 260x78

Als kinderen het er later nog over hebben

Kinderanimatie versterkt jouw evenement en verkoop

Hogere_verkoop Image

Wil jij een evenement, bedrijfsfeest of festival organiseren? Jouw zaak feestelijk openen of een spetterende open dag organiseren? Dan is het verstandig óók aan entertainment voor de kinderen te denken. Snel een springkussen huren, is dan een gemiste kans. Wij ontwikkelen kinderactiviteiten op maat, passend bij jouw merk, bedrijf en specifieke evenement. Dit leidt tot grotere bezoekersaantallen, hogere verkoop, versterking van jouw merk en klantbinding.

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met je mee!

1. Hogere verkoop

Hogere_verkoop Image

Wanneer kinderen het naar hun zin hebben, kunnen ouders ontspannen en zorgeloos naar jouw verhaal luisteren. Jouw klanten zullen meer aandacht en tijd besteden aan jouw evenement en product/dienst, wat automatisch tot meer aankopen leidt.". 

Daarnaast worden kinderen niet voor niks "litte big influencers" genoemd. Kinderen zijn vaak de initiatiefnemers binnen het gezin. 

2. Meer bezoekers en klanten

Hogere_verkoop Image

Door te communiceren dat kinderen welkom zijn op jouw evenement trek je extra bezoekers aan. Vaak worden evenementen gehouden op dagen dat kinderen vrij zijn van school. Ouders die interesse hebben om naar een evenement te gaan wegen dan af of hun kind het wel naar zijn zin zal hebben. Daarnaast trekken bijzondere kinderactiviteiten meer publiek. Wanneer ouders weten dat hun kind iets leuks en unieks mogen doen, zijn ze eerder geneigd jouw bedrijf/evenement te bezoeken. Elkedagfeest bedenkt originele activiteiten zodat u meer bezoekers en klanten trekt.

 

3. Versterkt jouw merk

Hogere_verkoop Image

Onze strategisch ontworpen promotie en loyaliteits concepten  versterken jouw merk. Bij een opening van een garage kunnen kinderen bijvoorbeeld een rondleiding krijgen door het bedrijf. Vervolgens mogen ze onder de motorkap kijken en helpen met de bandenwissel. Dit geeft verkopers dé ideale mogelijkheid om met de ouders in gesprek te gaan over hun service. Ook zorgen onze leuke activiteiten en het knutselwerk of promotieproduct ervoor dat er thuis enthousiast over nargepraat wordt. Zo heeft u kleine en grote ambassadeurs gecreëerd!

4. Sterkere klantenbinding

Hogere_verkoop Image

Jeugd en Jongeren zijn de toekomstige klanten. Maar ook als ze nog jong zijn is het een interesante groep om je op te richten. Als kinderen zich ergens thuis voelen, doen ouders dat automatisch ook. Wij denken graag mee om uw bedrijf of wachtkamer aantrekkelijker voor kinderen te maken. Van advies tot het ontwerp van een promotieproduct en van draaiboek tot de complete uitvoering daarvan.  

Hier leest u meer over onze diensten.

 

Algemene voorwaarden  -  Disclaimer  -  Privacy
Design by Vulcane © 2020 Elkedagfeest.nl