new logo left top 260x78

LR Banner 8

Familiedagen en personeelsfeesten met partners en kinderen

Naast onze bijzondere activiteiten voor klanten kunnen jullie natuurlijk ook bij ons terecht voor schmink, ballonvouwen en (knutsel)workshops voor familiedagen of personeelsfeesten met partners en kinderen. 

Schminken en tijdelijke tattoo

We kunnen de kinderen laten kiezen tussen een beperkt aantal ontwerpen of uit alles wat ze maar kunnen bedenken. Het eerste doen we vaak bij evenementen wanneer er bijvoorbeeld meer dan 500 kinderen naar het evenment komen. In alle andere gevallen kiezen de meeste opdrachtgevers voor de optie alles wat ze maar willen. Gewenst kunnen we uiteraard ook hier aansluiten bij een thema. Daarnaast is het mogelijk om een speciale tijdelijke tattoo te maken. Zo hebben we eerder voor het bevrijdingsfestival een speciale tijdelijke tattoo laten maken van een fakkel en een duif. 

Ballonvouwen

Alle kinderen krijgen allemaal één ballonfiguur. Natuurlijk mogen de kinderen kiezen uit verschillende figuren. De ballonfigueren worden dan voor hun ogen gemaakt. We maken dan ballonfiguren uit 1 tot 3 ballonnen. De kinderen kunnen zien hoe we de figuren maken. Als de oudere kinderen het leuk vinden leren we ze hoe ze een simpel ballonfiguur zelf kunnen maken. 

Oud-Hollandse spellen

We nemen echte Oud-Hollandse spellen mee. De kinderen kunnen hier heerlijk mee spelen, maar ook de volwassenen vinden dit vaak erg leuk. We vermaken de kinderen en leggen eventueel waar nodig een spel uit.

Knutselactiviteiten

Een knutselactiviteit die helemaal past bij de leeftijd van de kinderen die jullie verwachten. Een mix is uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk kunnen we inspelen op een thema dat bij jullie organisatie of thema past. 

Een foto challenge

We organiseren een aantal leuke challenges die gebaseerd zijn op TikTok. De oudere kinderen vinden deze challenges fantastisch en het zorgt voor leuke spontane foto's Deze activiteit wordt vaak geboekt wanneer er relatief ook veel kinderen boven de 8 jaar zijn. 

Activiteit tijdens de toespraak 

Op veel familiedagen is er ook ruimte voor een toespraak. Wij zorgen er voor dat de kinderen aandachtig zullen luisteren. Hoe we dat doen...dat is nog even geheim. maar deze activiteit kunnen jullie bij ons ook boeken. 

Sinterklaasfeest op het bedrijf

Willen jullie sinterklaas vieren op het bedrijf? Wij kunnen jullie ondersteunen met de kleding het het schminken voor de volwassenen. Ook verzorgen speciale knutselactiviteiten voor de kinderen of kunnen we de kleintjes schminken. 

Willen jullie meer weten? Of willen jullie een activiteit boeken? Laat het ons weten. 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden  -  Disclaimer  -  Privacy
Design by Vulcane © 2020 Elkedagfeest.nl