new logo left top 260x78

Happy New Year Countdown Box

Het cadeau is bedoeld om onder de kerstboom te leggen. Dan kan de ontvanger 8 dagen lang een vak openen. De box is 51x51x23cm. Elk vak heeft een leuke verassing. We hebben drie verschillende modellen. De boxen zijn niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor zakenrelaties en personeel. De boxen zijn uniek, creëren sfeer en beleving. 

Be Creative box 

Tel af tot nieuwjaar met onze Happy New Year Countdown Box – Creatieve editiebe creative

Een box speciaal voor creatieve dames! Voor elke dag van de laatste week van het jaar een leuk ”Do It Yourself” project. Van kerstavond tot oudjaar elke dag spanning en beleving en de vraag: wat is het volgende project? Het perfecte cadeau voor jouw favoriete DIY-er. En ja, dat mag je ook zelf zijn. Het perfecte cadeau voor moeders, voor oma’s, voor vrijwilligsters, voor mantelzorgers en dochters die écht gek zijn van knutselen. Het leukste cadeau voor onder de kerstboom, geschikt voor de leeftijd 8-99 jaar. Leuk om alleen te doen of om gezellig samen aan een project werken.

Formaat: 510 x 510 x 230 mm
Prijs:
€ 74,95 inclusief BTW en verzending!!!
€ 61,94 exclusief BTW

In de creatieve box kunnen bijvoorbeeld de volgende knutsels zitten: diamond painting, klei, sierranden, macrame, vilten, mozaïeken, kaarsen maken, hand-lettering, schilderen, servies beschilderen, dot painting, kleuren voor volwassen, krimpfolie en 3D kaarten maken.

 

Je kunt hier de box direct kopen.  

 

Kids vakantie box

Tel af tot nieuwjaar met onze Happy New Year Countdown Box – Kids vakantie editiekids vakantie box

Een cadeau voor kinderen, omdat niet alleen kinderen vakantie verdienen . Van kerstavond tot oudjaar elke dag spanning en beleving en de vraag: wat zou er nu weer in het vakje zitten? Met de box tellen ze af van Kerst tot het Nieuwe jaar, met op iedere dag een andere activiteit. Makkelijk voor de ouders, leuk voor de kinderen. Graag gedaan!
De box bevat activiteiten voor de allerkleinste. Ideaal om een kind tijdens de vakantie te vermaken nu we allemaal (meer) thuis zijn. Denk aan de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Waarbij de activiteit het kind van een uur tot 2,5 uur zal vermaken. Het kan een knutsel zijn, maar ook een spel.
Formaat: 510 x 510 x 230 mm
Prijs:
€ 64,95 inclusief BTW en verzending!!!
€ 53,68 exclusief BTW

In de kids vakantiebox zitten verschillende activiteiten en projecten. Zoals bijvoorbeeld: een bouw blokjes project, een opdracht met krimpfolie, een vakantieboek, een opdracht met klei, een maak je eigen kaars project, sierraden of sleutelhanger activiteit, maak je eigen sneeuwbol, maak je eigen puzzel, maak je eigen etui, maak een dromenvanger, maak je eigen kalender, woordzoekers voor kinderen, masker maken, opbergdoosje maken, een boek, je eigen beker beschilderen, een strip, een textiel project en natuurlijk de wereldreis. 

Je kunt hier de box direct kopen.  

 

Knipoog naar 2020 (Uitverkocht!)

Tel af tot nieuwjaar met onze Happy New Year Countdown Box – Knipoog naar 2020 editieknipoog naar 2020

Het jaar 2020 kan voor velen niet snel genoeg voorbij zijn. Met deze box blik je in de laatste week van het jaar nog één keer terug naar de diepte- en dieptepunten. Met een knipoog natuurlijk .
Formaat: 510 x 510 x 230 mm
Prijs:
€ 69,95 inclusief BTW en verzending!!!
€ 57,81 exclusief BTW

In de knipoog naar 2020 box kijken we terug naar 2020. We staan bijvoorbeeld met een knipoog stil bij het thuiswerken, het hamsteren, het toenemen van digitale betalingen, het te kort aan bewegen en de stress.
De boxen worden verzonden of afgegeven in week 49-51.De inhoud van de box kan variëren en is afhankelijk van beschikbare voorraden. 

 

Je kunt hier de box direct kopen.  

Algemene voorwaarden  -  Disclaimer  -  Privacy
Design by Vulcane © 2020 Elkedagfeest.nl