new logo left top 260x78

LR Banner 9

Onze werkwijze garandeert succes

Elkedagfeest organiseert kinderactiviteiten voor bedrijven en evenementen. We zorgen ervoor dat de kinderanimatie naadloos aansluit op jouw product, dienstverlening of project.  

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met je mee!

 

Stap 1: jouw doel in kaart brengen

We gaan eerst met jou in gesprek om te zien welke vorm van entertainment bij jouw evenement of bedrijf past. Wat is het doel van het evenement? Wat wil je de bezoekers meegeven over jouw product of dienstverlening? Wil je een specifiek product promoten? Wil je extra bezoekers of klanten?

Stap 2: bijpassend concept ontwikkelen

Met het doel in ons achterhoofd start het creatieve denkwerk. Op een unieke wijze laten we de kinderen spelenderwijs kennismaken met jouw bedrijf. Indien gewenst kunnen wij ook (promotie)producten ontwerpen. Alles op maat, zoals je ook kan zien bij de projecten die wij reeds mochten uitvoeren.

Stap 3: De uitvoering

Tijdens jouw evenement dragen wij zorg voor de kinderen en heb je nergens omkijken naar. Wij werken uitsluitend met professionals.

Onze Kernwaarden

  • Ethisch verantwoord kinderen in contact brengen met een product, dienst of project. Wij maken de kinderen enthousiast zonder enig forceren.
  • De activiteiten zijn afgestemd op de doelgroep, zodat je kinderen en hun ouders enthousiast maakt en hóudt.
  • De activiteiten zijn educatief.
  • Maatwerk: onze activiteiten sluiten aan op uw wensen, product/dienst en doelgroep.
  • Duurzaamheid: wij maken gebruik van duurzame producten.

Prijzen

Samenwerking met communicatiebureaus en reclamebureaus

Speciaal voor communicatiebureaus, evenementenbureaus en reclamebureaus hebben we pakketten met vaste prijzen. We bedenken een tof concept voor € 250,-. Wanneer we deze uitwerken tot een concreet voorstel dat meteen kan worden voorgelegd aan hun klant dan komt daar € 250,- bij. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook het concept (gericht op de kinderen) van A tot Z voor deze bureaus uitwerken en uitvoeren. 

Beurzen en evenementen

Op beurzen en evenementen hanteren we de volgende tarieven:

1 uur € 425,-

2 uur € 525,-

3 uur € 625,-

4 uur € 750,-

De prijzen zijn exclusief 21% BTW en binnen Nederland rekenen we geen reiskosten.  

Particulieren

Naast onze activiteiten voor bedrijven, verzorgen we ook activiteiten voor de kinderen van particulieren. Denk aan een familiefeest, bruiloft of kinderverjaardag. Deze activiteiten kunt u vinden op Sprookjesverjaardag.

Algemene voorwaarden  -  Disclaimer  -  Privacy
Design by Vulcane © 2020 Elkedagfeest.nl