new logo left top 260x78

Referenties

 

Aart-Jan Witte

Pasfoto van Miranda BekenesMede-eigenaar TMC Wonen

Natascha heeft tijdens de Zeeuwse Woonmarkt een workshop verzorgt voor onze jongste bezoekers. De kinderen konden onder haar begeleiding hun droominterieur voor hun slaapkamer samenstellen. Voor de kinderen een leuk knutselwerkje waar ze een hele tijd zoet mee waren. Maar daarnaast gaf het onze bezoekers ook de mogelijkheid om met kinderen naar de Zeeuwse Woonmarkt te komen. Als klap op de vuurpijl heeft het ertoe geleid dat ouders die bezig zijn met hun interieur, ook getriggerd werden om ook serieus na te denken over ruimtes die vaak als sluitpost worden gezien: de slaapkamers van de kinderen. Een win- win- win situatie dus! Natascha is een specialist in het verzorgen van activiteiten van kinderen die enerzijds de kinderen vermaken, maar die anderzijds ondersteunend/gerelateerd zijn aan de business van de organisatie!

 

Miranda Bekenes

Pasfoto van Miranda BekenesMarketing en account manager bij GBG

Natascha is een kei in het bedenken van leuke en creatieve concepten tijdens een evenement, opening of feestjes om kinderen te betrekken bij uw bedrijf/branche. Ouders kunnen ongestoord genieten, terwijl hun kinderen doelgericht betrokken worden bij uw bedrijf/branche. Niet het standaard schminken of tatoeages zetten (wat ze overigens ook heel goed kan). Een aantal voorbeelden: Kleurboeken/platen met aangepaste afbeeldingen Een (vloer) memoryspel met uw eigen afbeeldingen Een kamer inrichten met afbeeldingen/plaatjes voor een interieurbedrijf Een bouwplaat inkleuren waaruit een doosje voor iets lekkers gevouwen kan worden Samen met haar klanten weet ze altijd wel iets leuks en vooral origineels te bedenken waardoor kinderen enthousiast worden en wie wil dat nou niet :) Samenwerken met Natascha kan ik van harte aanbevelen!

 

Jéan Rottier

Organisatie evenementen

Pasfoto van Miranda BekenesFijn om met Natascha samen te werken. Voor CCXL Theater en CineCity reeds diverse kinderactiviteiten door Elke Dag Feest laten verzorgen. Natascha is inventief, creatief en houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken.

 

 

 

Chris Bras

Pasfoto van Jéan RottierCoördinator brede school en verenigingsondersteuner voor de gemeente Borsele

In Nisse is veel vraag voor je buitenschoolse activiteiten, leuk om dat te zien. Ik ben ook blij dat er veel aanvragen zijn want ik vind het fijn om met je samen te werken en hoor goede reacties nadat je geweest bent. Je maakt er werk van en probeert de kinderen naast te vermaken ook iets bij te brengen over het desbetreffende onderwerp.
Je hebt een duidelijke manier van communiceren en maakt duidelijke concrete afspraken. Daarnaast vind ik dat je een hoog gehalte verantwoordelijkheid draagt voor de activiteiten en we snel tot overeenkomsten komen voor wat betreft datums, tijden en locaties.

 

Rosa van Roosendaal

Pasfoto van Miranda BekenesMedewerkster vakantiepark de Meerpaal

Wij hebben op diverse manieren met Natascha samengewerkt. Zowel voor het organiseren van kinderfeestjes, het organiseren van animatie activiteiten voor kinderen als het ontwikkelen van een plan om ons voedselbos aantrekkelijker/educatiever te maken. Natascha kan zich erg goed inleven in de belevingswereld van kinderen en ziet overal mogelijkheden om hier op aan te sluiten. De activiteiten zijn altijd origineel, professioneel en sluiten goed aan op de doelgroep!

 

Jan Pouwelse 

Pasfoto van Jan PouwelseEigenaar, Hoveniersbedrijf Pouwelse Tuinenn

Natascha heeft met haar bedrijf Elke Dag Feest op zaterdag 13 november bijgedragen aan een succesvolle dag met 2 workshops voor toekomstige bewoners van de Vlissingse wijk Claverveld en de wijk Souburg-Noord, Oost-Souburg. De bewoners mochten aan de slag om na te denken over hun nieuwe tuin maar ook de kinderen kwamen die zaterdag mee. En eerlijk gezegd we hebben er geen kind aan gehad, ook zij hebben onder begeleiding van Natascha hun nieuwe tuin mogen ontwerpen en kwamen later vol trots het resultaat laten zien, nu maar afwachten welke van de 2 ontwerpen tot uitvoering komt. In een volgende situatie zullen wij zeker opnieuw haar hulp inroepen.

 

Voor meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0681225999

 

Algemene voorwaarden  -  Disclaimer  -  Privacy
Design by Vulcane © 2020 Elkedagfeest.nl