ElkeDagFeest biedt  de Feestgaranties aan, om van uw evenement  een succes te maken.

De Feest Garanties

Uniek in Nederland:

Alleen ElkeDagFeest biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die bijdragen aan het succes van jullie evenement.
  • Activiteiten die passen bij jullie bedrijf of organisatie
  • Ruime keuze en mogelijkheid tot maatwerk
  • Begeleiders beschikken over relevante diploma's
  • Activiteiten voor particulieren en bedrijven

Activiteiten die passen bij uw bedrijf of organisatie

ElkeDagFeest organiseert al jaren activiteiten voor kinderen op (bedrijfs)evenementen. We zorgen ervoor dat de activiteiten voor kinderen passen bij het product, project of dienstverlening past. Wanneer het gaat om volwassenen dan vinden bedrijven het logisch om na te denken over wat ze willen meegeven over hun product of dienstverlening. Maar wanneer het gaat om de kinderen die meekomen op het evenement dan regelen bedrijven vaak alleen "iets" om de kinderen bezig te houden. Dat is een gemiste kans. Wij geloven dat wanneer de kinderactiviteiten écht passen bij het bedrijf, de beleving van het gehele evenement beter is.

Ruime keuze en mogelijkheid tot maatwerk

Naast ons op de website genoemde aanbod kunnen we ook activiteiten op maat voor jullie regelen. Bij "Activiteiten in beeld" laten we zien wat we al eerder voor andere bedrijven hebben gedaan. Willen jullie weten wat we voor jullie zouden kunnen doen? Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Begeleiders beschikken over relevante diploma's

Onze medewerkers vinden het fantatisch om te werken met kinderen. Ze beschikken over werkervaring en een verklaring van goed gedrag. Vaak zelfs diploma's, omdat ze ook actief zijn als gastouder of leerkracht. Ons schminkteam is in het bezit van schminkcertificaten en beschikt over professionele schmink. Onze mensen nodigen de kinderen actief uit om mee te doen met de activiteiten. Wij hebben geen begeleiders die op een stoel en tijdens de activiteit op hun telefoon aan het kijken zijn hoe laat het is of onderling continue in gesprek zijn. Wij hebben allemaal onze aandacht gericht op de kinderen (en hebben oog voor de wensen van de ouders).

Activiteiten voor particulieren en bedrijven op één adres te boeken

Naast onze activiteiten voor bedrijven, verzorgen we ook activiteiten voor kinderen voor particulieren. Zoals op een familiefeest, bruiloft of kinderfeest. Deze activiteiten kun je vinden op Sprookjesverjaardag (https://www.Sprookjesverjaardag.nl). We werken daarnaast nauw samen met andere bedrijven zoals eventplanners, fotografen, cateraars, videografen, een drukker ect. en kunnen daarmee snel schakelen. Wil je daar meer over willen, dan horen we het graag.