Voor bijzondere kinderactiviteiten op uw evenement.

Creative knutselworkshops

Ballonvouwen

Zoek je een creatieve knutselworkshop of een knutselkinderfeestje? Wij helpen je graag! We organiseren knutselworkshops in de ochtenden en middagen speciaal voor de kleintjes. Dit kan op aanvraag van de ouders, maar ook voor bedrijven, scholen of organisaties.  
Bij de creatieve feestjes mogen de ouders blijven, maar ze mogen ook de kinderen achterlaten, zodat ze hun handen even vrij hebben om iets anders te doen.

Natuurlijk maken we graag een aanbod voor jullie op maat. We denken graag met jullie mee.

Prijzen van workshops die gevraagd zijn door scholen en bedrijven*:

Creatieve workshopFotoPrijs

Paasworkshop

In deze workshop versieren we eieren, houden een echte eierloop wedstrijd, versieren paaskoeken of  knutselen een mandje. Daarnaast verzorgen we uiteraard een speciale speurtocht. 

Paaworkshop 5 april 2023 € 215

Moederdag workshop

In deze workshop maken we een speciale knutsel voor moeders. Deze activiteit is populair bij winkels rondom deze dag. Met deze workshop hebben de volwassenen alle aandacht voor de producten en/of diensten en gaan de kinderen naar huis met een leuk aandenken / cadeau. 

 moederdagworkshop 215

Vaderdag workshop

In deze workshop maken we een speciale knutsel voor vaders. Zoals een K(l)usje voor papa. Deze activiteit is populair bij winkels rondom deze dag. Met deze workshop hebben de volwassenen alle aandacht voor de producten en gaan de kinderen naar huis met een leuk aandenken / cadeau. 

Vaderdagworkshop

€ 215

Halloween workshop

In deze griezelige workshop maken we een speciale knutsel die met Halloween te maken heeft. Durven jullie het aan?

halloweenworkshop € 215

Sinterklaasworkshop

In deze Sinterklaasworkshop kunnen we bijvoorbeeld: chocoladeletters versieren of grote XXL taaitaaipoppen, maken we echte pietenmutsen of kunnen we leuke spelletjes doen die te maken hebben met Sinterklaas. Denk aan een inpakrace en ons speciale pietjesparcours. Deze activiteit wordt veel geboekt door bedrijven rondom Sinterklaas. Tijdens een workshop richten we ons op één van de activiteiten.

Sinterklaasworkshop € 215

Valentijn workshop

In deze speciale workshop staan uiteraard hartjes centraal. De kinderen maken een mooi cadeau voor hun vriend/vriendin of misschien wel hun ouders. Met deze workshop hebben de volwassenen alle aandacht voor de producten en gaan de kinderen naar huis met een leuk aandenken / cadeau. 

valentijn workshop € 215

Kerst workshop

In deze workshop kunnen de kinderen op verschillende manieren kerstballen maken. uiteraard mogen ze deze na afloop mee naar huis nemen om in hun eigen boom te hangen. Met deze workshop hebben de volwassenen alle aandacht voor de producten en gaan de kinderen naar huis met een leuk aandenken / cadeau. 

kerstworkshop € 215

Sieradenworkshop met grote of kleine kralen

We leggen verschillende technieken uit aan de deelnemers. We nemen heel erg veel verschillende kralen en hangers mee waaruit ze kunnen kiezen. Daarna maken ze hun eigen armband. De jongens kunnen een sleutelhanger maken.

sierandenworkshop € 215

Pimp je eigen spijkerkleding 

Spijkerjas € 215

Een katoenen tas of T-shirt beschilderen of versieren

In deze workshop kunnen de kinderen hun eigen katoenen tas of T-shirt beschilderen of versieren.

t shirt € 215

Maak een prachtig dinerbord

In deze workshop mogen de kinderen hun eigen bord versieren met speciale stiften en verf. We vertellen over verschillende technieken en de kinderen mogen hun eigen kunstwerk maken. Uiteraard laten we voorbeelden zien ter inspiratie.

IMG 20220623 091734 € 195

Chocolade sieraden workshop

Maak met verschillende technieken je eigen chocolade sieraden. Aan het einde mag je deze natuurlijk mee naar huis nemen. Of is het dan al op?

chocolade sieraden workshop 1 € 195

Snoep sieradenworkshop

Maak met verschillende technieken je eigen snoepsieraden. Aan het einde mag je deze natuurlijk mee naar huis nemen. Of is het dan al op?

snoep sieraden workshop € 195

Bruisballen maken

In deze workshop leren de kinderen technieken om een eigen bruisbal te maken. Leuk voor onder de douche en in bad. Daarna mogen de kinderen deze uiteraard mee naar huis nemen.

bruisbal € 195

Workshop ballonvouwen

In deze workshop leren de kinderen hun eerste eigen ballon vouwen. Geschikt vanaf 8 jaar

Balonnenworkshop € 195

Schatkist maken

Een prachtig houten kistje dat de kinderen kunnen versieren en na afloop mee naar huis mogen nemen om er iets moois in te bewaren.

schatkistje € 195

Stenen kunst

In deze workshop leren de kinderen hoe ze zelf van stenen mooie kunstwerken kunnen maken die ze vervolgens kunnen achterlaten zodat andere mensen ze kunnen vinden. Zo kunnen ze mee doen aan Kei goed.

Stenen workshop € 195

Kleur zit overal

Alles om ons heen heeft kleur. Met een kleurenboekje gaan we op onderzoek uit welke kleuren we allemaal om ons heen zien. We praten over de regenboog en haar kleuren. De kinderen leren primaire kleuren te mengen. We schilderen de kleuren die we om ons heen zien. Speciale workshop voor kleuters. 

kleur zit overal € 195

Foto speurtocht met creatieve opdrachten

We organiseren een speciale foto speurtocht. Welke groepje heeft als eerste alle uitdagingen gefotografeerd? Deze foto’s zijn ook meteen een leuk aandenken voor jullie.

Creative FotoSpeurTocht € 195

Durf jij de (Milkshake) challenge aan?

Kinderen vinden dit een fantastische activiteit. Middels een speciaal bord waaraan gedraaid kan worden (door de kinderen) wordt er aangegeven welk ingrediënt ze moeten toevoegen aan hun milkshake. Gegarandeerd hilarisch. Willen jullie een heel feest vol met verschillende challenges? Dat kan natuurlijk ook.   

Creative Challenge € 195

Workshop op maat gemaakt

Zit jullie workshop hier niet tussen? We denken graag met jullie mee voor een workshop op maat. 

meetlint € 375

 * We gaan hierbij uit van ongeveer 20 kinderen per workshop. Uiteraard mag een grotere groep deelnemers ook, maar dan worden de prijzen daarop aangepast. Voor kleine groepen is de workshop € 150,-. Een workshop duurt tussen de 1 en 3 uur per groep.