Voor bijzondere kinderactiviteiten op uw evenement.

 

Bedrijfsfeest

Ballonvouwen

Een bedrijfsfeest is een manier om klanten en geïnteresseerden meer te vertellen over jullie bedrijf. Bij een bedrijfsfeest wordt er heel vaak uitgebreid nagedacht over wat we de klanten en geïnteresseerden willen meegeven. Maar wanneer het gaat om de kinderen, wordt er vaak een springkussen of andere activiteit neergezet die de kinderen alleen bezig houdt.

Dat is volgens ons een gemiste kans. Dit is het moment om te zorgen voor klantenbinding binnen het hele gezin. Kinderen zijn vaak de initiatiefnemers binnen het gezin. Ze worden niet voor niks little big influencers genoemd. Ons advies is daarom om activiteiten neer te zetten die leuk en leerzaam zijn. We zorgen er voor dat de activiteiten van het berdrijf er in terug komen. Het maakt daarbij niet uit wat voor bedrijf het is. Voor ieder bedrijf kunnen we een leuk concept bedenken.

Hieronder zie je twee voorbeelden van Bam Wonen en Bam Bouw en techniek. Bij Bam Wonen hebben we een huisje gemaakt voor de Sinterklaasviering. In het huisje zat wat lekkers voor de kinderen. Het huisje zelf was voorzien van een pietje op het dak en natuurlijk het logo van Bam Wonen.

Op de andere foto zien jullie de bedrijfsbouw van Bam Bouw en Techniek. Dit is ook een geschenken verpakking. Aan het stuur zit een pietje i.v.m. de sinterklaasviering.

Zijn jullie benieuwd wat we voor jullie kunnen bedenken? Neem dan contact met ons op.

 

Bam vouw autos woning kleiner

Jubileum

Hebben jullie een speciaal event, zoals een jubileum van jullie bedrijf? Daarvoor hebben we hele speciale activiteiten. Neem hiervoor contact met ons op. We hebben al eerder Bouwbedrijf Joziasse, ITN en Klaver 4 mogen ondersteunen bij hun jubileum activiteiten. 

Investering

We maken graag een offerte op maat voor jullie.