Voor bijzondere kinderactiviteiten op uw evenement.

Kinderen voorlichten

Ballonvouwen

Voorlichting over een onderwerp

Voorlichting aan kinderen kan met veel doelen. Denk bijvoorbeeld aan voorlichting over gezonde voeding. We denken graag met jullie mee over hoe je zo'n onderwerp leerzaam en leuk kan maken voor de kinderen.

Beroepenvoorlichting

We weten het allemaal. Er is een tekort aan personeel in de techniek, zorg en onderwijs. Kinderen vertellen en laten zien wat je kan doen met een beroep is een leuke manier om jongeren al vroeg enthousiast te maken. We helpen bedrijven, scholen en uitzendbureaus daar graag mee.

Kijkje in de keuken

Wil je jongeren enthousiast maken voor jullie eigen bedrijf? Dat kan door een rondleiding te geven door jullie bedrijf. We denken graag met jullie mee over de opzet en kunnen jullie helpen bij de uitvoering.

Teksten leesbaar maken voor jongeren

Naast het betrekken van jeugd en jongeren kunnen we ze ook bereiken met teksten. Veel gemeenten hebben een jongerenraad. Sommige jeugdraden zijn voor kinderen vanaf 13 jaar. Daarvoor gebruiken ze een verordening. Toch zijn er weinig tot misschien wel geen gemeenten die in duidelijke taal kunnen uitleggen wat dit (juridische document) betekent voor de gemeente en de jongeren. We kunnen teksten schrijven op een manier dat jongeren het ook begrijpen. Hier kunnen jullie zien hoe wij de tekst zouden schrijven

Maak van gezond eten een avontuurlijk feest

Stap binnen in een smaakvol avontuur! Ontdek hoe peuters nieuwe smaken verkennen en leer hoe gezond eten een feest kan zijn. Van meesterchef-kansen voor basisschoolleerlingen tot slimme voedingskeuzes voor pubers, onze programma's maken gezond eten leuk en heerlijk. Ouders, maak van supermarktbezoeken educatieve avonturen! Laat je inspireren om samen met ons van voeding een spannende reis te maken.

Investering

Voor deze activiteit maken we voor jullie graag een offerte op maat.

Doktersjas       ziekenhuis 1