Lees wat onze opdrachtgevers delen.

Referenties

 

Aart-Jan Witte

Pasfoto van Aart Jan WitteMede-eigenaar TMC Wonen

Natascha heeft tijdens de Zeeuwse Woonmarkt een workshop verzorgt voor onze jongste bezoekers. De kinderen konden onder haar begeleiding hun droominterieur voor hun slaapkamer samenstellen. Voor de kinderen een leuk knutselwerkje waar ze een hele tijd zoet mee waren. Maar daarnaast gaf het onze bezoekers ook de mogelijkheid om met kinderen naar de Zeeuwse Woonmarkt te komen. Als klap op de vuurpijl heeft het ertoe geleid dat ouders die bezig zijn met hun interieur, ook getriggerd werden om ook serieus na te denken over ruimtes die vaak als sluitpost worden gezien: de slaapkamers van de kinderen. Een win- win- win situatie dus! Natascha is een specialist in het verzorgen van activiteiten van kinderen die enerzijds de kinderen vermaken, maar die anderzijds ondersteunend/gerelateerd zijn aan de business van de organisatie!

Miranda Bekenes

Pasfoto van Miranda BekenesMarketing en account manager bij GBG

Natascha is een kei in het bedenken van leuke en creatieve concepten tijdens een evenement, opening of feestjes om kinderen te betrekken bij uw bedrijf/branche. Ouders kunnen ongestoord genieten, terwijl hun kinderen doelgericht betrokken worden bij uw bedrijf/branche. Niet het standaard schminken of tatoeages zetten (wat ze overigens ook heel goed kan). Een aantal voorbeelden: Kleurboeken/platen met aangepaste afbeeldingen Een (vloer) memoryspel met uw eigen afbeeldingen Een kamer inrichten met afbeeldingen/plaatjes voor een interieurbedrijf Een bouwplaat inkleuren waaruit een doosje voor iets lekkers gevouwen kan worden Samen met haar klanten weet ze altijd wel iets leuks en vooral origineels te bedenken waardoor kinderen enthousiast worden en wie wil dat nou niet :) Samenwerken met Natascha kan ik van harte aanbevelen!

Jéan Rottier

Pasfoto van Jéan RottierOrganisatie evenementen

Fijn om met Natascha samen te werken. Voor CCXL Theater en CineCity reeds diverse kinderactiviteiten door Elke Dag Feest laten verzorgen.
Natascha is inventief, creatief en houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken.

 

Chris Bras

Pasfoto van Chris BrasCoördinator brede school en verenigingsondersteuner voor de gemeente Borsele

In Nisse is veel vraag voor je buitenschoolse activiteiten, leuk om dat te zien. Ik ben ook blij dat er veel aanvragen zijn want ik vind het fijn om met je samen te werken en hoor goede reacties nadat je geweest bent. Je maakt er werk van en probeert de kinderen naast te vermaken ook iets bij te brengen over het desbetreffende onderwerp.
Je hebt een duidelijke manier van communiceren en maakt duidelijke concrete afspraken. Daarnaast vind ik dat je een hoog gehalte verantwoordelijkheid draagt voor de activiteiten en we snel tot overeenkomsten komen voor wat betreft datums, tijden en locaties.

Rosa van Roosendaal

Pasfoto van Rosa van Roosendaal

Medewerkster vakantiepark de Meerpaal

Wij hebben op diverse manieren met Natascha samengewerkt. Zowel voor het organiseren van kinderfeestjes, het organiseren van animatie activiteiten voor kinderen als het ontwikkelen van een plan om ons voedselbos aantrekkelijker/educatiever te maken. Natascha kan zich erg goed inleven in de belevingswereld van kinderen en ziet overal mogelijkheden om hier op aan te sluiten. De activiteiten zijn altijd origineel, professioneel en sluiten goed aan op de doelgroep!

Jan Pouwelse

Pasfoto van Jan Pouwelse

Eigenaar, Hoveniersbedrijf Pouwelse Tuinenn

Natascha heeft met haar bedrijf Elke Dag Feest op zaterdag 13 november bijgedragen aan een succesvolle dag met 2 workshops voor toekomstige bewoners van de Vlissingse wijk Claverveld en de wijk Souburg-Noord, Oost-Souburg. De bewoners mochten aan de slag om na te denken over hun nieuwe tuin maar ook de kinderen kwamen die zaterdag mee. En eerlijk gezegd we hebben er geen kind aan gehad, ook zij hebben onder begeleiding van Natascha hun nieuwe tuin mogen ontwerpen en kwamen later vol trots het resultaat laten zien, nu maar afwachten welke van de 2 ontwerpen tot uitvoering komt. In een volgende situatie zullen wij zeker opnieuw haar hulp inroepen.

Jody van Strien-van Boven

Pasfoto van Rosa van Roosendaal

Adviseur Marketing en Communicatie bij de Westerschelde Ferry B.V.

Uit onderzoek kwam dat de passagiers bij de Westerschelde Ferry behoefte hadden aan entertainment voor de kinderen tijdens het wachten op de boot. Best een uitdaging, aangezien kinderen korte tijd bij ons aanwezig zijn en je ze in die tijd wilt vermaken. We hebben Natascha van Elke dag feest gevraagd om mee te denken. Ze weet onze passagiers perfect te verrassen, zowel aan boord als tijdens het wachten in de terminals. Tot in Vlissingen en Breskens liepen kinderen met de ballonnen die Natascha tot bloemen of zwaard had gevouwen. We hebben afgelopen zomer veel blije kinderen (en daardoor ook blije ouders) gezien en er hing een aangename sfeer.
Wil je iets organiseren voor kinderen, dan moet je zeker bij Natascha zijn. Ze is ontzettend sterk in maatwerk en denkt graag met je mee.

Ilse de Mol

Pasfoto van Rosa van Roosendaal

De Mol Events

Het is fijn samenwerken met Natascha.
Ze maakt mooie dingen waardoor er veel blije kinderen zijn als je Natascha inzet voor je event !

Marcel - familie event

Super leuke middag
Tijdens het feest voor de 40ste verjaardag van m’n vriendin, heeft Natascha alle aanwezige kinderen super vermaakt met schminken, knutselen en ballonnen vouwen. En daarmee alle ouders ook een ontspannen middag gegeven! Bedankt!!

Voor meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0681225999