Voor bijzondere kinderactiviteiten op uw evenement.

Personeelsactiviteit of personeelsfeest

Ballonvouwen

Familiedagen en personeelsfeesten met partners en kinderen

Naast onze bijzondere activiteiten voor klanten kunnen jullie natuurlijk ook bij ons terecht voor schmink, ballonvouwen en (knutsel)workshops voor familiedagen of personeelsfeesten met partners en kinderen.

 

Schminken en tijdelijke tattoo

We kunnen de kinderen laten kiezen tussen een beperkt aantal ontwerpen of uit alles wat ze maar kunnen bedenken. Het eerste doen we vaak bij evenementen wanneer er bijvoorbeeld meer dan 500 kinderen naar het evenement komen. De meeste opdrachtgevers kiezen voor de optie "alle ontwerpen die ze maar willen". Indien gewenst kunnen we uiteraard ook hier aansluiten bij een thema. Daarnaast is het mogelijk om een speciale tijdelijke tattoo te maken. Zo hebben we eerder voor het bevrijdingsfestival een speciale tijdelijke tattoo laten maken van een fakkel en een duif.

 

Ballonvouwen

Alle kinderen krijgen één ballonfiguur. Natuurlijk mogen de kinderen kiezen uit verschillende figuren. De ballonfiguren worden dan voor hun ogen gemaakt. Zo kunnen ze meteen zien hoe de ballonfiguren in elkaar zitten. We maken dan ballonfiguren uit 1 tot 3 ballonnen. Als de oudere kinderen het leuk vinden, leren we ze hoe ze een simpel ballonfiguur zelf kunnen maken.

 

Oud-Hollandse spellen

We nemen echte Oud-Hollandse spellen mee. De kinderen kunnen hier heerlijk mee spelen, maar ook de volwassenen vinden dit vaak erg leuk. We vermaken de kinderen en leggen eventueel waar nodig een spel uit.

 

Knutselactiviteiten

Een knutselactiviteit die helemaal past bij de leeftijd van de kinderen die jullie verwachten. Het combineren van verschillende knutselactiviteiten is uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk kunnen we inspelen op een thema dat bij jullie organisatie of thema past.

 

Een foto challenge

We organiseren een aantal leuke challenges die gebaseerd zijn op TikTok. De oudere kinderen vinden deze challenges fantastisch en het zorgt voor leuke spontane foto's. Deze activiteit wordt vaak geboekt wanneer er relatief ook veel kinderen boven de 8 jaar zijn. 

Activiteit tijdens de toespraak 

Op veel familiedagen is er ook ruimte voor een toespraak. Wij zorgen er voor dat de kinderen aandachtig zullen luisteren. Hoe we dat doen...dat is nog even geheim. Maar deze activiteit kunnen jullie bij ons ook boeken. 

Sinterklaasfeest op het bedrijf

Willen jullie sinterklaas vieren op het bedrijf? Wij kunnen jullie ondersteunen met de speciale Sint- en Pieten kleding en het schminken van jullie collega's. Daarnaast kunnen we verschillende activiteiten verzorgen rondom het bezoek van de Sint aan uw evenement. 

Wanneer de Sint jullie evenement bezoekt is dat heel spannend voor de kinderen. Wij verzorgen allemaal activiteiten rondom de Sint heen, zodat het hele evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Zoals;

  • chocoladeletters versieren
  • taaitaaipoppen XL versieren
  • een pietenmuts maken
  • tijdelijke tattoo in het thema
  • Sint en pieten bingo
  • chocoladeletterspeurtocht
  • pakjesrace
  • Inpakrace
  • het schminken van de kinderen in het thema.

 

Investering

Een inzet is mogelijk vanaf € 85 per uur per begeleider. Uiteraard kunnen in overleg meerdere begeleiders worden ingezet.

Willen jullie meer weten? Of willen jullie een activiteit boeken? Laat het ons weten.

 

sinterklaas1 sinterklaas2 sinterklaas3 sinterklaas4