We stellen ons  graag aan u voor.

LR Banner 11

Over ElkeDagFeest

Na tien jaar vol uitdagingen als beleidsmedewerker bij ministeries en gemeenten begon ik steeds meer te verlangen naar het werken met jongeren en het ontwikkelen van mijn eigen creatieve talenten. Mijn hart volgend, besloot ik mijn eigen bedrijf te starten en extra opleidingen te volgen.

Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe belangrijk een verjaardagsfeest voor kinderen is. Tijdens een heerlijk inspirerende wandeling bedacht ik dat het heel tof zou zijn om themafeestjes te houden op bijzondere locaties. Denk aan een prinsessenfeest op een echt kasteel of een brandweerfeest op het traingscentrum van de brandweer, waarbij de kinderen zelf echt vuur kunnen blussen.

In 2017 zag Elkedagfeest het levenslicht, mijn droomonderneming die gepersonaliseerde kinderfeestjes organiseert onder de betoverende naam "Sprookjesverjaardag". Het succes ervan overtrof al snel mijn verwachtingen, waardoor ik in 2018 besloot me ook op de zakelijke markt te richten. Tegenwoordig word ik veel gevraagd door bedrijven, scholen en overheden om op maat gemaakte kinderactiviteiten te bieden die perfect aansluiten bij hun producten, diensten of evenementen.
Dankzij mijn ervaring als beleidsmedewerker kan ik niet alleen strategisch meedenken met organisaties, maar ook een brug slaan tussen organisaties en kinderen. Ik ben een oplossingsgerichte professional met geduld, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Ik sta altijd klaar om uitdagingen aan te gaan.

Mijn eigenzinnige en vooruitstrevende aanpak maakt me een echte pionier. Als doorzetter met een flexibele mindset ga ik geen enkele uitdaging uit de weg. Ik ben geduldig en gericht op het vinden van oplossingen, zelfs bij de meest complexe problemen. Ik hecht ook veel waarde aan loyaliteit en creëer een omgeving waarin mensen zich gehoord en gewaardeerd voelen. Mijn doel is om anderen, zowel volwassenen als kinderen, te inspireren en te motiveren. Door goed te luisteren naar de behoeften van anderen, kan ik betekenisvolle ervaringen creëren die lang bijblijven.Natascha Hurks

Met mijn unieke mix van creativiteit, resultaatgerichtheid en een mensgerichte benadering ben ik de perfecte persoon om op een originele manier kinderactiviteiten te organiseren. Ik straal creativiteit uit in alles wat ik doe en mijn energieke en optimistische instelling werkt aanstekelijk. Samen met mijn cliënten en partners creëer ik onvergetelijke evenementen die de verwachtingen overtreffen en een blijvende indruk achterlaten.

Natascha Hurks-Moerkoert

Eigenaresse

Auto 2 Auto 1