Voor bijzondere kinderactiviteiten op uw evenement.

Vaak gestelde vragen

FAQ's
Dit zijn de bij ons de meest gestelde vragen.
Zit uw vraag er niet bij, neem dan svp contact met ons op.
Dat kan op de volgende manieren:

We hebben onze inzet op bepaalde punten aangepast en voldoen aan de landelijke richtlijnen. We gaan hierover graag met u in gesprek.

Door de kinderen een leuke en leerzame activiteit aan te bieden. Het heeft extra meerwaarde voor jullie als bedrijf, als deze activiteiten er voor zorgen dat de kinderen ook kennismaken met jullie product of dienst. We gaan hierover graag met jullie in gesprek.

Bijvoorbeeld door de jeugd en jongeren ook te betrekken bij jullie bedrijf. Juist in de combinatie van het betrekken van de ouders en de jongeren zit de kracht.

Door een activiteit aan te bieden die echt past bij jullie bedrijf of organisatie. De meeste bedrijven denken wel aan vermaak van de kinderen, maar zijn niet origineel in hun aanpak.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk om extra omzet te genereren. We kunnen verschillende voorbeelden toelichten. We gaan hierover graag met jullie in gesprek.

Er zijn twee opties. We kunnen ten eerste op één locatie blijven met onze activiteiten. Ten tweede kunnen we een activiteit aanbieden welke er voor zorgt dat de gezinnen gestimuleerd worden om de gehele route te volgen van de beurs.

De jongeren van nu zijn gericht op een betere en duurzame wereld. Ze zijn technisch, multicultureel en ondernemend. Ze brengen 74% van hun tijd buiten school en werk online door. Jongeren willen gehoord, gezien en geloofd worden. Dat doe je door ze te bereiken te betrekken en te begrijpen. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Door een activiteit aan te bieden die ook interessant is voor gezinnen die in de buurt van jullie recreatie bedrijf wonen. Wij hebben ervaring op dit gebied en denken graag met jullie mee.

Wij adviseren om te kiezen voor de activiteit die te maken heeft met uw bedrijf, dienst of product. Op deze manier brengen jullie ook meteen het bedrijf onder de aandacht van het hele gezin. We kunnen voor élk bedrijf een passende kinderactiviteit bedenken. We gaan hierover graag met jullie in gesprek.

Er zijn al diverse activiteiten voor de kinderen van groep 8 en hoger. Maar wij geloven dat nog beter zou zijn als er ook activiteiten georganiseerd worden voor kinderen van groep 1 t/m 8. We hebben hiervoor een leuk concept die we graag aan jullie voorleggen.

Absoluut. Dit hebben we al verschillende malen gedaan en kunnen dit voor elk bedrijf. We gaan graag met jullie in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Absoluut. Dit hebben we al verschillende malen gedaan en kunnen dit voor elk bedrijf. We gaan graag met jullie in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Veel organisaties hebben een wachtruimte met standaard spelletjes en activiteiten voor kinderen. Dat is naar ons idee een gemiste kans. De kinderen hadden ook spelenderwijs hun tijd in de wachtruimte kunnen doorbrengen met een activiteit die echt te maken heeft met jullie bedrijf of organisatie. We gaan graag met jullie in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor jullie bedrijf of organisatie.

Naast onze activiteiten voor bedrijven, verzorgen we ook activiteiten voor kinderen voor particulieren. Zoals op een familiefeest, bruiloft of kinderfeest. Deze activiteiten kunt je vinden op Sprookjesverjaardag.